Adverteren

Dus je wilt adverteren op de radio? Radio is een effectief reclamemedium. Maar liefst 92% van alle Nederlanders luistert iedere week naar de radio. Qua mediatijdbesteding staat radio overdag op eenzame hoogte en toch is radio heel selectief. Radio is en blijft hierdoor een belangrijke pijler voor adverterend Nederland.

Radio voegt waarde toe

Door middel van een radiocampagne op één of meerdere van onze zenders kun je jouw boodschap bij jou doelgroep onder de aandacht brengen. Het doel kan gericht zijn op het vergroten van uw naamsbekendheid, het veroveren van nieuwe markten of om uw merkimago te versterken. Onze radiostations bieden aantrekkelijke mogelijkheden die een hoog bereik garanderen en je in staat stellen om jou gehele doelgroep te bereiken met radioreclame.

Editiesysteem

Door te adverteren op onze zenders bereik je luisteraars die interesse hebben in producten en diensten uit de eigen regio. Onze radiostations werken met een editiestelsel. Dit houdt in dat er in een vastgelegd gebied geadverteerd kan worden. Vaak is dit het gebied waar de onderneming is gevestigd of waar deze opereert. Het resultaat van de radiocampagne is vele malen groter. Hierdoor is het aantrekkelijk voor regionale ondernemers om te adverteren op onze radiostations.

Vraag vrijblijvend advies aan

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.


     
    Ik wil meer informatie over:
    RADIONLJoy RadioWaterstad FMTukker FMMagic FMFrysk FMFreez FMGrunn FMRADIONL KidsVibe Radio