Adverteren op Freez FM

Freez FM is een Nederlandse radiozender die te beluisteren is via het internet. Non-stop prettige pop- en rockmuziek van nu, aangevuld met de klassiekers van vroeger. Met deze formule spreekt Freez FM een brede doelgroep aan, primair in de leeftijdscategorie 20-49 jaar.
 
De kracht van Freez FM is haar unieke muziekmix waardoor er veel trouwe luisteraars dagelijks afstemmen, de muziek is verassend en vernieuwend. Door het intieme karakter van Freez FM voelen luisteraars zich persoonlijk aangesproken en ontstaat er een hechte band. Freez FM bereikt meer mannen dan vrouwen, die veelal op het werk, in de auto en thuis luisteren. De gemiddelde luisterduur is 3 uur en 18 minuten per dag.

Open player Website

Wat is het publiek van Freez FM?

Op Freez FM is voornamelijk pop- en rockmuziek te horen. Maar dat is nog lang niet alles! Naast de rockmuziek wordt er ook hedendaagse muziek aangevuld met klassiekers van vroeger gedraaid op het station. Met deze aanpak trekt Freez FM een breed publiek aan, voornamelijk binnen de leeftijdscategorie van 20-49 jaar.

De unieke muziekmix van Freez FM resulteert in een toegewijd luisterpubliek dat dagelijks naar de muziekzender luistert. De muziek is verrassend en vernieuwend. De zender spreekt luisteraars persoonlijk aan, wat leidt tot het opbouwen van een sterke band.

Freez FM heeft voornamelijk een mannelijk luisterpubliek, waarbij luisteraars doorgaans intunen tijdens hun werk, in de auto en thuis. Gemiddeld luisteren ze 3 uur en 18 minuten per dag naar de zender.

Volg Freez FM ook op social media


Waarom radioreclame?

Radioreclame heeft effect om veel redenen. Het is toegankelijk, versterkt het imago, roept emoties op en is gericht op specifieke doelgroepen. Radioreclame herhaalt de boodschap en vergroot de naamsbekendheid. Het is ook kosteneffectief en flexibel, waardoor het snel kan worden aangepast aan veranderende omstandigheden. Het succes van radioreclame hangt af van de creatieve inhoud, de keuze van het radiostation en het begrip van de doelgroep. Het bereikt mensen terwijl ze dagelijks activiteiten uitvoeren, waardoor het een breed publiek bereikt. Sterke radiospots met muziek en stemacteurs kunnen een blijvende indruk achterlaten en merkherkenning opbouwen. Lokale zenders zijn handig voor adverteerders om hun boodschap te richten op specifieke gemeenschappen. Kortom, radioreclame is een veelzijdig en effectief.

Voorbeeldspots

Een succesvolle advertentie op Freez FM vereist zorgvuldige planning en creativiteit. We delen graag enkele tips.

Begin met het doel van je advertentie op Freez FM. Bedenk of je jouw product wilt promoten of de merkbekendheid wilt vergroten. Vervolgens is het van belang om je doelgroep goed te begrijpen. Bepaal ook of je de spot lokaal of nationaal wilt laten horen. Met deze inzichten kun je een overtuigende boodschap voor Freez FM formuleren.Kies vervolgens de perfecte stem, muziek en geluidseffecten om je spot te versterken. Sluit de radiospot af met een heldere oproep tot actie.

Een tip van ons: Voordat je je spot aan een breed publiek presenteert, test deze eerst bij een kleinere groep. En voor wat inspiratie kun je hieronder kijken naar eerdere spots van andere adverteerder op Freez FM.


Ons editiesysteem

Wil je adverteren op Freez FM in een specifieke regio? Geen zorgen, bij Adverteren op de Radio bieden we zowel lokale als regionale advertentiemogelijkheden. Of je nu een lokaal evenement wilt promoten, een speciale aanbieding hebt, of gewoon je lokale bedrijf onder de aandacht wilt brengen, we zorgen ervoor dat jouw boodschap de juiste doelgroep bereikt.

We maken gebruik van een handig editiesysteem. Als adverteerder heb je volledige controle over de regio waarin jouw boodschap wordt uitgezonden, of dit nu jouw eigen buurt is of zelfs op nationaal niveau. Het grote voordeel is dat je op een zender met een nationale uitstraling ook regionaal kunt adverteren, waardoor je precies de juiste mensen bereikt.

Neem nu contact op!

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van adverteren op Freez FM. Contact opnemen is eenvoudig. Bel ons, stuur een e-mail of vul het contactformulier in op onze contactpagina. We kijken ernaar uit om samen te werken en jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Laat de muziek spelen en jouw succesverhaal horen op Freez FM!