Adverteren op Joy Radio

Joy Radio is een commerciële regionale radiozender voor Noord Nederland. Het station staat voor plezier, wat je terug kunt horen in de frisse en herkenbare muziekkeuze, namelijk de dancehits van nu! Joy Radio is te ontvangen in Friesland, Groningen, Drenthe en de Noordoostpolder. Naast hippe muziek is er veel aandacht voor nieuws, weer, verkeer en sport. Met deze frisse formule spreekt Joy Radio een brede doelgroep aan, primair in de koopkrachtige leeftijdscategorie 20-40 jaar.

De kracht van Joy Radio is haar unieke muziekmix waardoor er veel trouwe luisteraars dagelijks op afstemmen. Door die hechte band en het intieme karakter voelen luisteraars zich persoonlijk aangesproken. Joy Radio wordt mede hierdoor beschouwd als een uiterst betrouwbaar medium. Joy Radio bereikt zowel mannen als vrouwen die luisteren via de autoradio, thuis of op het werk waardoor uw reclameboodschap wordt gehoord.

Adverteren op Joy Radio kan op verschillende manieren. Via een reguliere reclamecampagne, voor aankondiging van een actie of evenement maar ook voor het effectief opbouwen van naamsbekendheid is Joy Radio de zender die past binnen iedere mediamix. Via een campagne op Joy Radio bereikt u de consument de hele dag door, op plaatsen en momenten waar geen ander medium (krant, t.v., internet etc.) dat kan. Je kunt zodoende prima inspelen op gebruiks- en aankoopmomenten!

Open player Website

Uitzendgebied Joy Radio


Waarom adverteren op Joy Radio?

Adverteren op Joy Radio biedt een unieke en impactvolle manier om je boodschap over te brengen aan een breed luisterpubliek. Met Joy Radio bereik je mensen tijdens hun dagelijkse activiteiten, of ze nu onderweg zijn, aan het werk of thuis ontspannen. De kracht van radio zit in zijn vermogen om emoties en verbeelding te prikkelen, waardoor je boodschap blijft hangen en een blijvende indruk achterlaat. Joy Radio’s uitzendgeboied ligt in het noorden van Nederland

Adverteer nu op Joy Radio!

Wil jij ook regionaal jouw naamsbekendheid vergroten door middel van een radioreclame? Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op om jouw radiospotje op Joy Radio af te laten spelen! Contact opnemen is eenvoudig. Bel ons, stuur een e-mail of vul het contactformulier in op onze contactpagina. We kijken ernaar uit om samen te werken en jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Laat de muziek spelen en jouw succesverhaal horen op Joy Radio!

Geïnteresseerd?


Voorbeeldspots


Volg Joy Radio ook op social media