Adverteren op Joy Radio

Joy Radio is een commerciële regionale radiozender voor Noord Nederland. Het station staat voor plezier, wat je terug kunt horen in de frisse en herkenbare muziekkeuze, namelijk de dancehits van nu! Joy Radio is te ontvangen in Friesland, Groningen, Drenthe en de Noordoostpolder. Naast hippe muziek is er veel aandacht voor nieuws, weer, verkeer en sport. Met deze frisse formule spreekt Joy Radio een brede doelgroep aan, primair in de koopkrachtige leeftijdscategorie 20-40 jaar.

De kracht van Joy Radio is haar unieke muziekmix waardoor er veel trouwe luisteraars dagelijks op afstemmen. Door die hechte band en het intieme karakter voelen luisteraars zich persoonlijk aangesproken. Joy Radio wordt mede hierdoor beschouwd als een uiterst betrouwbaar medium. Joy Radio bereikt zowel mannen als vrouwen die luisteren via de autoradio, thuis of op het werk waardoor uw reclameboodschap wordt gehoord.

Adverteren op Joy Radio kan op verschillende manieren. Via een reguliere reclamecampagne, voor aankondiging van een actie of evenement maar ook voor het effectief opbouwen van naamsbekendheid is Joy Radio de zender die past binnen iedere mediamix. Via een campagne op Joy Radio bereikt u de consument de hele dag door, op plaatsen en momenten waar geen ander medium (krant, t.v., internet etc.) dat kan. Je kunt zodoende prima inspelen op gebruiks- en aankoopmomenten!

Open player Website

Volg Joy Radio ook op social media


Uitzendgebied Joy Radio


Voorbeeldspots


Geïnteresseerd?