Naamsbekendheid vergroten

Wil jij jouw naamsbekendheid vergroten? Dan is radioreclame de perfecte oplossing voor jouw bedrijf! Radioreclame is een krachtige manier om jouw boodschap snel en effectief over te brengen naar jouw doelgroep. Mensen luisteren overal naar de radio. Of ze nu thuis zijn, onderweg zijn naar de supermarkt of op kantoor werken, mensen luisteren altijd naar de radio. Dit maakt de radio de perfecte manier om je merkbekendheid te vergroten!

De kracht van herhaling

De kracht van het vergroten van je naamsbekendheid via adverteren op de radio zit hem in de herhaling. Hoe vaker je iets hoort, hoe beter je het gaat onthouden. Wil je de naamsbekendheid van je bedrijf vergroten? Dan is het belangrijk om voor een langere periode een goed bereik te hebben met een hoge contactfrequentie. Dat kun je het snelst en het best bereiken met radioreclame. Radio is overal, dus je hebt veel contactmomenten met jouw doelgroep. Door deze herhaling blijft het radiospotje met jouw merknaam hangen. Dat zal jouw naamsbekendheid vergroten.

Geen zappers

Mensen zappen vaak naar een andere zender wanneer er een televisiereclame op komt. Advertenties in de krant worden nog nauwelijks gelezen en mensen lopen snel langs billboards heen. Dit zapgedrag is bij een radioreclame niet van toepassing. Mensen blijven altijd naar de radio luisteren. Jouw doelgroep kan daarom niet om jouw advertentie heen. Ze moeten er wel naar luisteren. Je kunt een radioreclame immers niet doorspoelen. Dit maakt radioreclame het beste medium voor het vergroten van jouw naamsbekendheid. 

Naamsbekendheid vergroten door radioreclame

De radio biedt legio mogelijkheden. De luisteraars horen constant dezelfde reclameboodschap van een bedrijf of een merk. Een speciale actie of simpelweg een aanprijzing voor jouw bedrijf kan je al veel extra klanten opleveren. Reclames met een herkenbare tune of geluidseffecten blijven het beste hangen en dat is precies wat je wilt bereiken.

Radioreclame voor elk bedrijf

Elk bedrijf, zowel klein als groot, wil graag de naamsbekendheid vergroten. En precies daar zit onze kracht. Wij bieden namelijk radioreclame aan voor elk bedrijf. Je kunt bij ons zowel landelijk als regionaal adverteren. Wij beschikken over een groot aanbod radiostations waar jouw naamsbekendheid snel mee kan worden vergroot. Vertel ons jouw doelgroep en wij hebben het perfecte station voor jouw reclame. Wij adverteren onder andere op:

Morgen op de radio

Wil jij jouw commercial morgen op de radio, zodat je snel kunt werken aan het vergroten van je merkbekendheid? Dan is Adverteren op de Radio de beste plek voor jouw radioreclame! Wij hebben in totaal tien verschillende radiostations in ons assortiment waar jij op kunt adverteren. Van landelijk naar lokaal, er is altijd een geschikt radiostation voor je te vinden. 

Neem nu contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of door ons te bellen op 085-4015870. Tot horens op de radio!