Radio reclame

Iedereen luistert naar de radio. Het liefst naar zijn of haar favoriete radiostation. Die radio reclames? Dat maakt niemand uit, het is en blijft het favoriete radiostation van de luisteraar. Precies daar zit jouw kans. Wil jij alle luisteraars effectief bereiken in de regio van jouw bedrijf? Dan zit je met een radio reclame bij Adverteren op de Radio goed!

Waarom radio reclame?

Een reclame op de radio brengt veel voordelen met zich mee. Een groot bereik, selectief adverteren, onvermijdbaar, snel resultaat en flexibel zijn de grootste voordelen van een radio reclame:

Groot bereik

Bijna overal waar je bent hoor je de radio. In de auto, op kantoor, in de rij bij de supermarkt, je kan er niet omheen. Op een normale werkdag luistert maar liefst 65,5% van de Nederlanders naar de radio. Dat zijn bijna 10 miljoen mensen per dag! Wekelijks zijn dat al 13 miljoen mensen. Al deze mensen luisteren vaak ook lang naar de radio. De gemiddelde luisteraar luistert 4,5 uur per dag naar de radio. Via de radio bereik je dus een hoop mensen!

Selectief adverteren

Hoewel een radio een massamedium is, kunnen wij van Adverteren op de Radio selectief adverteren. Je kunt bij ons op veel verschillende radiozenders jouw radio reclame uitzenden. Hierdoor kun je in jouw eigen regio adverteren op de radio. Wij werken met een uniek editie systeem waardoor wij jouw radio reclame aan de juiste doelgroep gericht kunnen laten luisteren. 

Radio is niet te vermijden

Je kent het wel, de reclames komen op televisie en je zapt gelijk naar een andere zender. Radioluisteraars zijn loyaal aan hun favoriete radiozender. Hierdoor zappen luisteraars niet naar een andere zender. Daarnaast kunnen mensen vaak niet bij de radio om te zappen. Luisteraars kunnen dus niet om jouw radio reclame heen.

Snel resultaat met een radio reclame

Een groot voordeel van radio reclame is dat je snel resultaat krijgt. Een kortingsactie in een radio reclame communiceert de hele dag naar je potentiële klant en levert dus snel een nieuwe verkoop of lead op. Het vermelden van je website levert daarnaast ook meer bezoekers op. Dat is ideaal voor bijvoorbeeld een webshop.

De radio is flexibel

Wil jij snel adverteren? Het kan met een radio reclame! Waar je voor een televisiereclame vaak maanden uit moet trekken, is een radio reclame al met een dag gemaakt. Als je de juiste afspraken hebt gemaakt, kun je de volgende dag al on air zijn.


Bel nu!


Onze stations

Je kunt bij ons regionaal en landelijk adverteren op de radio met een radio reclame. Wanneer je ons hebt gebeld gaan we samen kijken naar welk station het beste bij jouw doelgroep past. Wij weten precies welke luisteraar naar welk station luistert. Daardoor kunnen wij erg gericht onze radio reclames uitzenden. Daarnaast werken wij met een uniek editiesysteem. Door dit systeem kan jouw radioreclame alleen in het door jou gewenste gebied uitgezonden worden. Wij zenden radio reclames uit op:

Bel nu!

Wil jij ook van alle grote voordelen van een radio reclame genieten? Bel dan snel naar Adverteren op de Radio! Wij zijn dagelijks bereikbaar op 085 – 401 58 70. Je kan natuurlijk ook contact met ons opnemen middels het contactformulier op de website. Tot horens op de radio!