Adverteren op RADIONL

Ben je klaar om je bedrijf een muzikale boost te geven? Dan is adverteren op de radio bij RADIONL dé perfecte manier om jouw boodschap luid en duidelijk te laten horen! Wij  geloven in de kracht van muziek en entertainment om een blijvende indruk te maken. RADIONL bereikt dagelijks duizenden luisteraars die hunkeren naar positieve energie en plezier.

RADIONL is de grootste regionale radiozender voor liefhebbers van Nederlandstalige muziek. RADIONL is te ontvangen op de kabel, in de ether, digitaal, via internet en DAB+. RADIONL bereikt maandelijks meer dan een half miljoen luisteraars die bewust afstemmen op hun favoriete radiozender.


Neem hier contact op!



RADIONL versterkt uw merk en imago

Door middel van een krachtige radiocampagne op RADIONL kun je jouw boodschap bij je doelgroep onder de aandacht brengen. Het doel kan gericht zijn op het vergroten van de naamsbekendheid, het veroveren van nieuwe markten, of om het merk te versterken. RADIONL biedt aantrekkelijke mogelijkheden om je doelgroep te bereiken.

RADIONL heeft een groot en divers luisterpubliek. Van jong tot oud, van stadsbewoners tot plattelands liefhebbers, onze zender trekt luisteraars aan uit alle hoeken van het land. Met ons brede bereik kun je jouw boodschap effectief overbrengen aan een gevarieerd publiek.

Editiesysteem van RADIONL

Wil je specifiek adverteren in een bepaalde regio? Geen probleem! Bij RADIONL kun je zowel  lokaal als regionaal adverteren. Of het nu gaat om een evenement, een speciale aanbieding of gewoon om je bedrijf lokaal onder de aandacht te brengen, wij zorgen ervoor dat jouw boodschap gehoord wordt door de juiste doelgroep.

RADIONL werkt met een editie systeem. Als adverteerder bepaal je zelf in welke regio je boodschap wordt uitgezonden. Dit kan direct in je eigen regio tot landelijk. Het grote voordeel is dat er op een zender met een landelijke uitstraling regionaal geadverteerd kan worden.

Open player Website

Uitzendgebied RADIONL

RADIONL is door het hele land te horen. Via Adverteren op de Radio kan er per regio lokaal worden geadverteerd.
Benieuwd welke regio’s er zijn? Bekijk dan snel het uitzendgebied hieronder:


Voorbeeldspots

Weet je nog niet wat je precies op RADIONL wilt laten horen? Je hoeft het wiel niet nogmaals uit te vinden.
Wij hebben hieronder een aantal leuke radioreclames voor je op een rijtje gezet:


Neem nu contact op!

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van adverteren op RADIONL. Contact opnemen is eenvoudig. Bel ons, stuur een e-mail of vul het contactformulier in op onze contactpagina. We kijken ernaar uit om samen te werken en jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Laat de muziek spelen en jouw succesverhaal horen op RADIONL!

Volg RADIONL ook op social media