Regionaal adverteren

Regionale advertenties zijn een perfecte manier om op een efficiënte manier een doelgroep te bereiken. Steeds meer adverterende bedrijven kiezen ervoor om hun campagne regionaal in te zetten. Via Adverteren op de Radio heb je morgen jouw regionale advertentie al on air op een van onze radiostations.

Gerichter adverteren

Een van de grote voordelen van een lokale advertentie op de radio is dat je gericht kunt adverteren. De regionale advertenties richten we het radiospotje op een specifieke regio of stad. Hierdoor kun je gericht communiceren met jouw doelgroep en kun je het budget efficiënter besteden. Wil je bijvoorbeeld alleen een regionale advertentie laten horen in Friesland? Dan is Frysk FM of Waterstad FM ideaal. Wij weten wie er naar welke zender luistert. Het enige dat jij hoeft te doen is ons jouw doelgroep vertellen en wij zoeken het geschikte radiostation er bij. 

Maak gebruik van lokale evenementen

Lokaal adverteren is de beste manier om optimaal gebruik te maken van acties binnen jouw bedrijf. Is er in jouw regio binnenkort een groot evenement, zoals een braderie of moet je favoriete voetbalclub binnenkort de bekerfinale spelen? En heb je hier een speciale actie voor bedacht?  Dan is een regionale advertentie op de radio de plek om jouw nieuwe actie te communiceren naar jouw doelgroep. Je bereikt immers direct de mensen die voor jouw lokale actie in aanmerking komen!

Bel nu!

Onze radiozenders

Adverteren op de Radio heeft een groot aanbod radiozenders waar jouw regionale advertentie meerdere keren op een dag uitgezonden kan worden. Naast Frysk FM en Waterstad FM, kun je via ons ook adverteren op:

Er is voor iedere regio een geschikte radiozender te vinden. Wil je toch landelijk adverteren? Dan hebben wij voldoende mogelijkheden voor jou beschikbaar.

Jouw regionale advertentie morgen op de radio?

Wil jij jouw regionale advertentie morgen op de radio horen? Bel ons dan gerust op om de mogelijkheden te bespreken. Wanneer jouw radiospotje al af is, kunnen wij deze de volgende dag al laten horen aan jouw doelgroep. Je kan contact met ons opnemen door te bellen naar 085-401 58 70 of door het formulier in te vullen op de contactpagina. Tot horens op de radio!