Adverteren op Vibe Radio

Ben jij helemaal weg van de muziek van Antoon, Flemming, Snelle, Tabitha, Metejoor of de Jeugd van Tegenwoordig? Dan is Vibe Radio dé plek om te adverteren voor jou! Vibe Radio is dé hotspot voor liefhebbers van ‘Dutch Urban’ muziek, gericht op een publiek van 10 tot 35 jaar, inclusief jonge ouders.

Ons onderzoek heeft aangetoond dat er een enorme vraag is naar dit genre binnen deze leeftijdsgroep. Wat opvalt, is dat deze jonge doelgroep niet alleen de bekende hits van hun favoriete artiesten wil horen, maar ook dat hun ouders de radio niet kunnen weerstaan wanneer deze artiesten voorbijkomen.

Bij Vibe Radio draait het allemaal om het creëren van de ultieme muziekervaring voor onze luisteraars. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste hits van opkomende artiesten of naar de klassiekers die je ouders ook geweldig vinden, bij ons zit je goed.

Bij Vibe Radio draait het allemaal om het creëren van de ultieme muziekervaring voor onze luisteraars. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste hits van opkomende artiesten of naar de klassiekers die je ouders ook geweldig vinden, bij ons zit je goed.

Open player / website

Geïnteresseerd?


Uitzendgebied Vibe Radio


Het uitzendgebied van Vibe Radio strekt zich uit over Nederland, met een focus op stedelijke gebieden en dichtbevolkte regio’s waar de doelgroep van 10 tot 35 jaar en jonge ouders het meest actief zijn. We zijn er trots op om een breed publiek te bereiken in steden en dorpen door het hele land, met als doel onze luisteraars te voorzien van de beste Dutch Urban muziekervaring waar ze ook zijn.

Adverteren op Vibe Radio

Door middel van een krachtige radiocampagne op Vibe Radio kun je jouw boodschap bij je doelgroep onder de aandacht brengen. Het doel kan gericht zijn op het vergroten van de naamsbekendheid, het veroveren van nieuwe markten, of om het merk te versterken. Vibe Radio biedt aantrekkelijke mogelijkheden om je doelgroep te bereiken.

Vibe Radio heeft een groot en divers luisterpubliek. Van jong tot oud, van stadsbewoners tot plattelandsliefhebbers, onze zender trekt luisteraars aan uit alle hoeken van het land. Met ons brede bereik kun je jouw boodschap effectief overbrengen aan een gevarieerd publiek.

Editiesysteem van Vibe Radio

Wil je specifiek adverteren in een bepaalde regio? Geen probleem! Bij Vibe Radio kun je zowel lokaal als regionaal adverteren. Of het nu gaat om een evenement, een speciale aanbieding of gewoon om je bedrijf lokaal onder de aandacht te brengen, wij zorgen ervoor dat jouw boodschap gehoord wordt door de juiste doelgroep.

Vibe Radio werkt met een editie systeem. Als adverteerder bepaal je zelf in welke regio je boodschap wordt uitgezonden. Dit kan direct in je eigen regio tot landelijk. Het grote voordeel is dat er op een zender met een landelijke uitstraling regionaal geadverteerd kan worden.

Volg Vibe Radio ook op social media