Wat kost radioreclame?

Adverteren op de radio is voor veel bedrijven de manier om de naamsbekendheid te vergroten. Het is snel, pakkend en mensen kunnen er niet omheen. Radioreclame is in ieder opzicht een goede keuze voor het bedrijf, maar wat kost radioreclame?

Prijsfactoren

Dat radioreclame je bedrijf een flinke boost kan geven, is inmiddels wel bekend. Maar wat is het kostenplaatje dan van adverteren op de radio? De kosten, al spreken wij liever van een investering, van een radiospot zijn van verschillende factoren afhankelijk. 

Regio

Een van de factoren om de kosten van radioreclame te bepalen is de regio. Hoe groter de gewenste regio is, hoe groter jouw investering is. Wij bieden zowel landelijke als regionale zenders aan waar jouw commercial op uitgezonden kan worden. Hierdoor is er voor ieder budget een passende oplossing te vinden. 

Contactmomenten

Het aantal keren dat de reclame op de radiozender te horen is, heeft ook invloed op de investering. Wanneer jouw commercial vaker wordt uitgezonden, betaal je logischerwijs ook meer. Daarnaast is ook de lengte van je campagne van invloed op de prijs. Want hoe langer de campagne loopt, hoe vaker jouw spot op de radio te horen is en hoe groter de investering is.

Lengte van de commercial

Een andere graadmeter voor de kosten van de radioreclame is de lengte van de commercial. Hoe langer de commercial, hoe hoger de investering. De meeste reclames duren tussen de 10 en de 20 seconden. Heb je een langere reclame? Dan kun je er ook voor kiezen om de spot op te delen in twee delen. Op deze manier heeft de luisteraar iets meer rust en wordt hij herinnerd aan de boodschap. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Productiekosten

Natuurlijk heb je niet alleen de investering van het uitzenden van de spot. De commercial moet immers eerst nog worden gemaakt. Heb je nog geen commercial klaarliggen? Dan moet deze nog worden gemaakt. Deze investering is afhankelijk van jouw eigen wensen. Kom je er niet uit? Je kunt ons altijd contacteren voor hulp.

Tijdslot

De laatste en misschien wel de grootste factor bij de kosten van een radioreclame is het tijdslot. De prijs per seconde is afhankelijk van het gekozen tijdslot. Zo kunnen de prijzen van een reclame in de ochtend verschillen van een in de avond of in het weekend.


Bel nu!


Adverteren bij Adverteren op de Radio

Een advertentie op de radio kan een effectieve manier zijn om jouw bedrijf te promoten. Bij Adverteren op de Radio kun je heel gericht jouw doelgroep bereiken. Maar liefst 92% van alle Nederlanders luistert dagelijks naar de radio. Door middel van ons editiestelsel kunnen wij in een vastgelegd gebied adverteren. Vaak is dat het gebied waar het bedrijf werkzaam is. 

Neem nu contact met ons op!

Wil je binnenkort te horen zijn op de radio? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 085-4015870 of vul ons contactformulier in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Wanneer horen wij jou op de radio?