Adverteren op Waterstad FM

Waterstad FM is dé commerciële regionale radiozender voor heel Friesland. Met hits vanaf de jaren ’80 aangevuld met de muziek van nu spreekt Waterstad FM een zeer brede doelgroep aan, primair in de leeftijdscategorie 25-55 jaar.

De kracht van Waterstad FM is haar unieke muziekmix waardoor er veel trouwe luisteraars dagelijks afstemmen. Door die hechte band en het intieme karakter van Waterstad FM voelen luisteraars zich persoonlijk aangesproken. Waterstad FM wordt mede hierdoor beschouwd als een uiterst betrouwbaar medium. Waterstad FM bereikt zowel mannen als vrouwen die veelal op de werkvloer te vinden zijn, grotendeels in een hoge sociale klasse. De gemiddelde luisterduur is ruim 4 uren per dag

Adverteren op Waterstad FM kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld voor een aankondiging van een actie, een evenement of het opbouwen van naamsbekendheid. Maar ook voor meer exclusiviteit zijn er diverse mogelijkheden zoals de bedrijfsnaam of het product verbinden aan de tijdsein, het weerbericht, de verkeersinformatie of de uur sponsoring. Via een campagne op Waterstad FM bereik je de consument de hele dag door, op plaatsen en momenten waar geen ander medium dat kan. Je kunt zodoende prima inspelen op gebruiks- en aankoopmomenten.

Open player Website

Volg Waterstad FM ook op social media


Uitzendgebied Waterstad FM


Voorbeeldspots


Geïnteresseerd?