Adverteren op Waterstad FM

Waterstad FM is dé commerciële regionale radiozender voor heel Friesland. Met hits vanaf de jaren ’80 aangevuld met de muziek van nu spreekt Waterstad FM een zeer brede doelgroep aan, primair in de leeftijdscategorie 25-55 jaar.

De kracht van Waterstad FM is haar unieke muziekmix waardoor er veel trouwe luisteraars dagelijks afstemmen. Door die hechte band en het intieme karakter van Waterstad FM voelen luisteraars zich persoonlijk aangesproken. Waterstad FM wordt mede hierdoor beschouwd als een uiterst betrouwbaar medium. Waterstad FM bereikt zowel mannen als vrouwen die veelal op de werkvloer te vinden zijn, grotendeels in een hoge sociale klasse. De gemiddelde luisterduur is ruim 4 uren per dag

Adverteren op Waterstad FM kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld voor een aankondiging van een actie, een evenement of het opbouwen van naamsbekendheid. Maar ook voor meer exclusiviteit zijn er diverse mogelijkheden zoals de bedrijfsnaam of het product verbinden aan de tijdsein, het weerbericht, de verkeersinformatie of de uur sponsoring. Via een campagne op Waterstad FM bereik je de consument de hele dag door, op plaatsen en momenten waar geen ander medium dat kan. Je kunt zodoende prima inspelen op gebruiks- en aankoopmomenten.

Open player Website

Volg Waterstad FM ook op social media


Waarom adverteren op Waterstad FM?

Adverteren op de radio kan een krachtige keuze zijn om je boodschap aan jouw doelgroep over te brengen. Maar liefst 92% van alle Nederlanders luistert wekelijks naar de radio, waardoor het een effectief reclamemedium is. Radio is overdag dominant als het gaat om mediatijdbesteding en tegelijkertijd biedt het een selectieve benadering. Hierdoor blijft radio een essentiële pijler voor adverterend Nederland.

Uitzendgebied Waterstad FM


De doelgroep

Waterstad FM is de commerciële regionale radiozender voor de gehele provincie Friesland. Met de hits uit de jaren ’80 tot de hedendaagse muziek weet Waterstad FM een zeer diverse doelgroep aan te spreken. De meeste luisteraars zitten in de leeftijdscategorie van 25-55 jaar. De luisteraars van Waterstad FM bevinden zich doorgaans in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe in Nederland. Deze radiozender heeft tot doel een breed scala aan luisteraars in deze regio’s te bereiken en biedt daarom een gevarieerd aanbod aan programma’s en muziekgenres om verschillende doelgroepen aan te trekken. 

Voorbeeldspots


Toegevoegde waarde van radio

Met een radiocampagne op een of meerdere van onze zenders kun je je boodschap effectief onder de aandacht van je doelgroep brengen. Je kunt je doelen richten op het vergroten van je naamsbekendheid, het betreden van nieuwe markten of het versterken van je merkimago. Onze radiostations bieden aantrekkelijke mogelijkheden met een breed bereik, waardoor je in staat bent om je volledige doelgroep te bereiken met radioreclame.

Regionaal editiestelsel

Door te adverteren op onze zenders bereik je luisteraars die interesse hebben in producten en diensten binnen hun eigen regio. Onze radiostations hanteren een regionaal editiestelsel, wat betekent dat je kunt adverteren in een specifiek vastgesteld gebied. Dit gebied komt vaak overeen met de locatie van je onderneming of je operationele gebied. Dit resulteert in aanzienlijk grotere impact van je radiocampagne. Daarom is het voor regionale ondernemers zeer aantrekkelijk om te adverteren op onze radiostations.

Neem nu contact op!

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van adverteren op RADIONL. Contact opnemen is eenvoudig. Bel ons, stuur een e-mail of vul het contactformulier in op onze contactpagina. We kijken ernaar uit om samen te werken en jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Laat de muziek spelen en jouw succesverhaal horen op Waterstad FM!