Adverteren op RADIONL Kids

RADIONL Kids is de radiozender voor kinderen. De leukste kinderliedjes en grootste hits hoor je bij RADIONL Kids. Met hits van onder andere: K3, Kinderen voor Kinderen, Kabouter Plop, Keet!, Vader Abraham en Djumbo! Luister mee naar het leukste radiostation voor kinderen. Daar word je blij van.

RADIONL Kids is te beluisteren via het internet.

Open player Website

Wat is de doelgroep van Frysk FM?

De doelgroep van RadioNL Kids zijn kinderen van ongeveer 4 tot 12 jaar oud. Het radiostation is speciaal ontworpen om programma’s en muziek aan te bieden die aansluiten bij de interesses en belevingswereld van deze leeftijdsgroep.

Waarom adverteren op RadioNl Kids?

Adverteren op RadioNL Kids kan een effectieve manier zijn om een merk, product of dienst onder de aandacht te brengen bij ouders en verzorgers van kinderen. Ouders luisteren vaak samen met hun kinderen naar dit radiostation, wat betekent dat advertenties gericht op deze doelgroep een breed publiek kunnen bereiken. Bovendien kan adverteren op RadioNL Kids helpen bij het opbouwen van merkbekendheid en het creëren van een positieve associatie met het merk bij zowel kinderen als ouders.

Ons editiesysteem

Wil je doelgericht adverteren in een specifieke regio? Geen zorgen! Bij Adverteren op de Radio bieden we zowel lokale als regionale advertentiemogelijkheden. Of je nu een lokaal evenement wilt promoten, een speciale aanbieding hebt, of simpelweg je lokale bedrijf onder de aandacht wilt brengen, wij zorgen ervoor dat jouw boodschap de juiste doelgroep bereikt.

We hanteren een handig editiesysteem. Als adverteerder heb je volledige zeggenschap over de regio waarin jouw boodschap wordt uitgezonden, of dit nu in je eigen buurt is of zelfs landelijk. Het grote voordeel is dat je op een zender met een nationale uitstraling ook regionaal kunt adverteren. Zo bereik je precies de mensen die je wilt bereiken.

Neem nu contact op!

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van adverteren op RadioNL Kids. Contact opnemen is eenvoudig. Bel ons, stuur een e-mail of vul het contactformulier in op onze contactpagina. We kijken ernaar uit om samen te werken en jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Laat de muziek spelen en jouw succesverhaal horen op RadioNL Kids!