Van aanvraag tot zender


Stap 1: Aanvraag indienen

Start jouw radiocampagne door online een aanvraag in te dienen of ons te bellen. Wij ontvangen jouw aanvraag direct bij ons hoofdkantoor, waar een team van experts klaar zit om je te helpen. Klik hier om een aanvraag in te dienen of bel meteen 085 – 4015870

Stap 2: Toewijzing aan accountmanager

Jouw project wordt toegewezen aan een van onze ervaren accountmanagers, gespecialiseerd in het afstemmen van onze diensten op specifieke behoeften. Deze accountmanager neemt persoonlijk contact met je op om een afspraak te plannen.

Stap 3: Persoonlijke kennismaking

Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen en doelstellingen. Dit is het moment waarop we diep duiken in wat je wilt bereiken met de radiocommercial. Van bereik tot conversie, we hebben een brede ervaring.

Stap 4: Voorstel op maat

Op basis van ons gesprek stellen wij een op maat gemaakt voorstel voor je samen, inclusief een duidelijke offerte.
Dit voorstel wordt zorgvuldig samengesteld om aan alle verwachtingen te voldoen.

Stap 5: Creatie van de commercial

Na akkoord verzamelen we de essentiële steekwoorden en gegevens die nodig zijn voor de productie van uw commercial. Deze informatie sturen we naar onze getalenteerde externe producenten. Mocht er al een commercial zijn dat kunnen we deze uiteraard ook gebruiken.

Stap 6: Productie en revisie

De producent neemt contact met je op om de definitieve tekst van de commercial te overleggen. Na uw goedkeuring van de tekst, produceren zij de hoogwaardige radiocommercial.

Stap 7: Finale goedkeuring

Uiteraard wordt de commercial door jullie goedgekeurd voordat deze wordt uitgezonden.
Wij staan garant voor volledige tevredenheid.

Stap 8: Planning en uitzending

Zodra de commercial is goedgekeurd plannen we deze in voor uitzending op de afgesproken radiostations. Jouw boodschap zal vanaf dan op de radio te horen zijn. Uiteraard kunnen we ook een uitzendschema aanleveren indien gewenst!

Klaar om te beginnen?

Start hier met uw aanvraag of bel naar 085 – 4015870 voor een vrijblijvend gesprek.
Wij kijken ernaar uit om uw merk op de radio te laten schitteren!