Adverteren op Tukker FM

Tukker FM is dé commerciële regionale radiozender voor heel Noord Oost Nederland. Met piratenmuziek, aangevuld met classics spreekt Tukker FM een zeer brede doelgroep aan, primair in de leeftijdscategorie 25-55 jaar.

De kracht van Tukker FM is haar unieke muziekmix waardoor er veel trouwe luisteraars dagelijks afstemmen. Door die hechte band en het intieme karakter van Tukker FM voelen luisteraars zich persoonlijk aangesproken. Tukker FM wordt mede hierdoor beschouwd als een uiterst betrouwbaar medium. Tukker FM bereikt zowel mannen als vrouwen die veelal op de werkvloer te vinden zijn. De gemiddelde luisterduur is ruim 3 uren per dag.

Adverteren op Tukker FM kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld voor een aankondiging van een actie, een evenement of het opbouwen van naamsbekendheid. Maar ook voor meer exclusiviteit zijn er diverse mogelijkheden zoals de bedrijfsnaam of het product verbinden aan de tijdsein, het weerbericht, de verkeersinformatie of de uur sponsoring. Via een campagne op Tukker FM bereik je de consument de hele dag door, op plaatsen en momenten waar geen ander medium dat kan. Je kunt zodoende prima inspelen op gebruiks- en aankoopmomenten.

Open player Website

Volg Tukker FM ook op social media


Waarom adverteren op Tukker FM?

Radio is een krachtig medium om jouw boodschap over te brengen aan je doelgroep. Wekelijks luistert maar liefst 92% van alle Nederlanders naar de radio, waardoor het een uiterst effectief reclamemedium is. Radio domineert de mediatijdsbesteding overdag en biedt tegelijkertijd een selectieve benadering. Dit maakt radio tot een onmisbare pijler voor adverteerders in Nederland.

Uitzendgebied Tukker FM


De meerwaarde van radio

Met een radiocampagne op een of meerdere van onze zenders kun je jouw boodschap doeltreffend onder de aandacht van je doelgroep brengen. Je kunt je doelen richten op het vergroten van je naamsbekendheid, het betreden van nieuwe markten of het versterken van je merkimago. Onze radiostations bieden aantrekkelijke mogelijkheden met een groot bereik, waardoor je in staat bent om je complete doelgroep te bereiken met radioreclame.

Regionaal editiestelsel

Door te adverteren op onze zenders bereik je luisteraars die interesse hebben in producten en diensten in hun eigen regio. Onze radiostations werken met een regionaal editiestelsel, wat betekent dat je kunt adverteren in een specifiek afgebakend gebied. Dit gebied komt vaak overeen met de locatie van je onderneming of je werkgebied. Dit leidt tot een aanzienlijk grotere impact van je radiocampagne. Daarom is adverteren op onze radiostations bijzonder aantrekkelijk voor regionale ondernemers.

Voorbeeldspots


Geïnteresseerd?

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van adverteren op Tukker FM. Contact opnemen is eenvoudig. Bel ons, stuur een e-mail of vul het contactformulier in op onze contactpagina. We kijken ernaar uit om samen te werken en jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Laat de muziek spelen en jouw succesverhaal horen op Tukker FM!